DrawBridge54 wie zijn wij?


The Organization

De DrawBridge54® organisatie bestaat uit een klein team van professionals, elke met ruime ervaring in verschillende bedrijfstakken en disciplines. Elke lid van ons managementteam voegt minimaal tien jaar lijnervaring toe aan onze jonge en snelgroeiende organisatie. Naast hun dagelijkse managementtaken, zijn alle management leden regelmatig en nauw betrokken bij verander en verbeter projecten van onze klanten. Dit doen we om op de hoogte te blijven van ‘Best Practices’ en om nieuwe inzichten te ontwikkelen op het gebied van participatieve verander en verbeter projecten.

Alle leden van het management die nauw betrokken zijn bij de operatie. Daarnaast werkt DrawBridge54® met een partner network. Elke partner heeft zijn eigen specialisatie en heeft – net als het management – minimaal 10 jaar ervaring binnen zijn bedrijfstak. Onze partners, wij noemen ze “Change Simplifiers” faciliteren de (eind) gebruikers bij implementatie van de DrawBridge54® Software en waar gevraagd begeleiden ze verander en verbeter projecten. Tevens voeren onze Change Simplifiers business-scans uit en geven ze training over methodiek en toepassing van DB54®. De doelstelling van DB54® is om organisaties en individuen een structuur te bieden zodat er verbinding, verandering en verankering ontstaat, zodat medewerkers met plezier kunnen werken!  

Geert-Jan de Steur

Ik, Geert-Jan de Steur, heb samen met partners 5 jaar gewerkt aan de totstandkoming van DB54®. Ik merkte bij verandertrajecten dat het steeds zo complex gemaakt wordt. Het overzicht en inzicht zijn vaak zoek. En vaak heeft men zoveel operationele zaken af te handelen dat er eigenlijk geen tijd is om echt te veranderen.

Daarom heb ik DB54® bedacht: samen met de medewerkers bepalen wat het werk precies omvat en waar de knelpunten zitten. Gaandeweg bleek dat medewerkers dit prettig vonden en stelden zij zich meer open. Ze kregen een kapstok aangereikt, waarvan ze de inhoud zelf konden bepalen en samen konden werken aan veranderingen. En dat is wat DB54® doet: samen de weg vrij maken voor veranderingen.

Profile: https://www.linkedin.com/in/geertjandesteur/

Contact: E-mail Geert-Jan de Steur

Theo Migo

Theo Migo

Theo heeft grote ervaring als leidinggevende in de internationale FMCG en Medical Device industrie. Hij is een zeer ervaren business manager en consultant die zijn sporen heeft verdiend bij grote Instellingen en bedrijven zoals o.a. MSU, Heineken, Kellogg’s, Sara Lee en Despharma. Theo z’n interesse en specialiteit liggen op het vlak grote transities, verbeter – verander trajecten en sterke groeiende internationale activiteiten op gebied van Marketing, Sales, Distributie en Business Development. Binnen DrawBridge54® is Theo – als COO – verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken, Business Development en Juridische zaken.

Contact: E-mail Theo Migo

Zsolt Ambrus

Zsolt Ambrus

Met jaren leidinggevende ervaring in het hotelwezen als achtergrond is Zsolt Ambrus bij DrawBridge54® actief in Business Development en projectbegeleiding in Centraal en Oost-Europa. Zsolt geeft potentiële partners voorlichting en begeleidt DrawBrideB54® eindgebruikers in de regio. Uiteraard heeft Zsolt hands-on ervaring met de toepassing van DB54® in een aantal internationale projecten.

Contact: E-mail Zsolt Ambrus

Johan Kerssies

Johan Kerssies

Johan Kerssies

Johan is adviseur en coach in de automatiseringssector en voert vooral informatie – en business-analyse opdrachten uit voor grote organisaties zoals Agis, Albert Heijn en ING.

Binnen DrawBridge54® is Johan sinds 2008 verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de web-applicatie van DrawBridge54®. Ook is hij verantwoordelijk voor het beheer van de servers en databases van de DrawBridge54® applicaties.

Meer Weten over Johan Kerssies? Kijk op LinkedIn!

profile: https://nl.linkedin.com/in/johankerssies

Contact: E-mail Johan Kerssies

Niels Jacobs

Niels Jacobs

Met 15 jaar ervaring als accountant en interim-manager is Niels het gewend te werken in veranderende omgevingen. Niels identificeert verbeterpunten snel en komt met een gedegen advies tot verandering en oplossing van het probleem. Niels schakelt eenvoudig op alle organisatieniveaus en heeft gevoel voor verhoudingen. Hij heeft veel ervaring op het gebied van inrichting en organisatie van lokale overheden (b.v de gemeente Den Haag) zorg instellingen en profit-organisaties.

Binnen DrawBridge54® richt Niels zich op verandertrajecten binnen de (lokale) Overheid en Zorg sector. Ook is Niels sinds 2009 verantwoordelijk voor de financiële, administratieve en de fiscale zaken van DrawBridge54®.

Meer Weten over Niels Jacobs? Kijk op LinkedIn.

profile: https://nl.linkedin.com/in/niels-jacobs-4815921

Contact: E-mail Niels Jacobs

Passie van DrawBridge54

Wij denken anders over veranderen en verbeteren. Wij denken dat in de huidige economie iedereen iets moet weten over veranderen en verbeteren. Wij denken dat iedereen betrokken kan zijn en invloed moet kunnen uitoefenen op veranderingen en verbeteringen in zijn werkgebied. Wij denken dat veranderen en verbeteren een gezamenlijke verantwoording is van het management én de werkvloer.

Missie van DrawBridge54

Onze missie is veranderen en verbeteren toegankelijker maken. Medewerkers blijven hierdoor betrokken en ontwikkelen veerkracht, waardoor ze plezier in hun werk behouden.

Doelstelling DrawBridge54

Wij ondersteunen iedereen die vanuit zijn beroep met veranderen en verbeteren te maken krijgt.

Kenmerken van DrawBridge54

Onze online verander- en verbetermethodiek is simpel, snel en betaalbaar. Bovendien sluit DB54 direct aan op andere courante methodes zoals Lean.

Producten van DrawBridge54

Wij verhuren software, doen workshops, geven trainingen en voeren assessments uit.
Meer weten over onze diensten en filosofie? Kijk hier of DrawBridge54® iets voor jou is.

Bekijk ook onze video: Wie zijn wij?