Verandermanagement boekje


Verandermanagement boekje in 7 sprints:

  • Succesvol veranderen zónder te verzanden in langdurige trajecten?
  • Draagvlak voor verandering zónder dat de hele organisatie stagneert?
  • Veranderen vanuit de werkvloer zónder de controle kwijt te raken?

 

Het verandermanagement boekje is hier de perfecte oplossing voor . Op basis van mijn ervaring in organisatie verbeter- en veranderprojecten heb ik dit praktische verandermanagement boekje geschreven.

Wij veranderen en verbeteren door vanuit één vaste kern of format of structuur te werken. Deze kern bestaat uit 7 bekende sprints per afdeling, die we eenvoudiger gemaakt hebben en web-based. Zodat je altijd en overal aan de slag kunt. Door de eenvoud van dit verandermanagement boekje kan iedereen dit leren en gemakkelijk aanhaken. Door de eenvoud is het ook makkelijker om een participatief proces te starten. Door de eenvoud  kun je het gemakkelijk zelf onderhouden en in de lucht houden bv continue verbeteren.

Ik zou deze kennis graag met je willen delen. Geen zware kost maar direct toepasbaar binnen jouw organisatie of afdeling”. Veel leesplezier, deel het verandermanagement boekje met collega’s binnen jouw afdeling of organisatie en start een discussie over werken vanuit de kern! Laat ons weten waar jij het verandermanagement boekje voor gebruikt hebt!

Verandermanagement boekje in je binnenzak (hard copy)?

Wil je het A6-boekje in je binnenzak of tas hebben, laat het me weten via info@drawbridge54.nl

Meer veranderen