Kennismakingsworkshop


Herken je dit?

  • De Lean theorie overbrengen is geen probleem, toch heb je moeite om de werkvloer hier actief mee aan het werk te krijgen.
  • Je hebt serieus goede verbeteringen geïdentificeerd, maar de werkvloer werkt niet mee om ze uit te voeren.
  • Ondanks dat je alles goed hebt onderzocht en hebt uitgevoerd, werkt je verbetering toch niet.
  • Mensen begrijpen niet helemaal wat je bedoelt en staan er niet voor open.

Stel je jezelf wel eens de vraag: Is er geen simpele methode om aansluiting te krijgen bij de werkvloer?

Bestaat het echt?

Ja die simpele methode om aansluiting te krijgen bij de werkvloer bestaat!
De simpele methode bestaat en heet DrawBridge54®. Let op: Het is geen vervanger van bestaande verandertechnieken zoals Lean of Agile, maar een aanvullende methode met ondersteunende tooling (Software).

In onze gratis kennismakingsworkshop laten we je zien hoe de methode en de software werken. We gaan direct aan de slag omdat we je een belevenis willen geven. Praktisch toepasbare kennis over eenvoudig veranderen en verbeteren mogelijk te maken.

Jouw investering?

Je besteedt 2 uur van je tijd. Na afloop weet je of onze pragmatische aanpak en toolset voor verandermanagement je daadwerkelijk gaat helpen om veranderingen en verbeteringen eenvoudig en succesvol door te voeren.
Neem gerust een collega of een bekende mee!

Voor wie?

  • Change professionals/Change agents (intern/extern) die simpel, snel en blijvend veranderingen/verbeteringen willen doorvoeren.
  • Lean consultants (Yellow, Green of Black Belt) die hun Lean trajecten willen versnellen en vereenvoudigen met een pragmatische tool ter ondersteuning.
  • Programma Managers (intern/extern) die grip willen krijgen op succesvolle uitvoering door medewerkers mee te krijgen om zelf aan de slag te gaan met veranderen en verbeteren.

Programma:
18.00 uur ontvangst met kopje koffie
18.15 uur Aanvang workshop met onderstaand programma
1. Introductie – kennismakingsrondje aanwezigen plus ontstaansgeschiedenis DB54®
2. Context – waar plaats je DB54® in het geheel van strategie, veranderen, verbeteren (Lean)
3. Uitleg Software & Roll-out
19.15 Toepassing & afsluiting

Waar, wanneer en inschrijving

De workshop wordt elke 4e donderdagavond van de maand gehouden van 18:00 tot 20:00 in Houten bij de Roskam. Met de link hieronder kun je jezelf aanmelden. Vermeld op het inschrijfformulier in het veld “Opmerkingen” op welke datum je komt. Je hebt de keuze uit:

21 Juni
Hieronder kun je inschrijven voor de Kennismakingsworkshop. Als jij je inschrijft, verklaar jij je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Schrijf je in voor de Kennismakingsworkshop.