DB54 1Team/1Proces Workshop


Denk je dat binnen jouw organisatie de verbinding tussen de directie en de werkvloer beter kan? Denk je ook dat de veranderaanpak van DrawBridge54® en de bijbehorende software je hierbij kunnen helpen?

Maar wil je er wel eerst een keer mee gewerkt hebben om het zeker te weten? Daar kom je achter met de DB54® 1Team/1Proces Workshop.

Wij laten zien hoe je met DrawBridge54® veranderingen simpel, snel en succesvol door kan voeren en wat dit jou organisatie oplevert.

Voor wie?

Leidinggevenden en medewerkers die betrokken zijn bij verbeter- of verandertrajecten binnen hun organisatie.

Hoe lang ben ik van mijn werkplek af?

De open training duurt 1 dag (8 uur), in-house kan de training ook verkort worden tot één dagdeel (4 uur).

Wat ga ik doen die dag?

Goede vraag, want je gaat veel doen en weinig luisteren. Voorafgaand aan bepalen we met welk team of welke afdeling/discipline we de eerste 6 Sprints met 1 Proces in sneltreinvaart door gaan lopen.

Het tempo ligt hoog en je gaat veel zelf doen, neem dus een laptop of tablet mee (met Google Chrome als browser).

Onze aanpak is er immers op gericht om mensen in organisaties de know how & tools te geven om zelf verantwoordelijkheid nemen en te veranderen/verbeteren in plaats deze van buiten opgelegd te krijgen.

Wat kan ik na die dag?

Je hebt voldoende kennis van de DB54® Methode en Roll-out om te beslissen of jouw organisatie hier simpeler, sneller en succesvoller mee kan veranderen. Daarnaast heb je zelf ook al met de software gewerkt.

1 Dag

Team/1Proces Workshop

  • 1 team / 1 proces / 6 Sprints
  • 1 dag
  • max 6 deelnemers
  • €1495,- ex BTW**

Vraag Workshop aan

1/2 Dag*

Team/1Proces Workshop

  • 1 team / 1 proces / 6 Sprints
  • 1/2 dag
  • max 6 deelnemers
  • €895,- ex BTW**

Vraag Workshop aan

*Alleen In-house
** Medewerkers die aan de workshop hebben deelgenomen krijgen 50% korting op de gebruikerstraining als de organisatie besluit DB54® te gebruiken om strategie, verandering en verbetering succesvol uit te voeren.