DB54 Trainingen Eindgebruikers


Je hebt met je organisatie besloten dat de veranderaanpak van DrawBridge54® en de bijbehorende Toolset jullie gaat helpen verbeteringen en veranderingen simpel, snel en succesvol door te voeren.

En ja, DrawBridge54® staat voor simpel, snel doorvoeren van verbeteringen en veranderingen, maar ervaring leert dat het tóch handig is om even wat tijd en energie te steken in hoe het werkt. Want pas dan kan je wat wij voor ogen hebben: jouw organisatie in staat stellen zelfstandig, eenvoudig en snel verbeteringen en veranderingen door te voeren.

Voor wie is de eindgebruikstraining?

Leidinggevenden en vooral de medewerkers van de afdelingen die betrokken zijn met verbeter- en verandertrajecten die met onze veranderaanpak uitgevoerd worden.

Hoelang ben ik van mijn werkplek af?

De training duurt een dag.

Wat investeer ik in zo een training?

De investering per deelnemer is €540,- ex BTW. Wil je dat de training in-house gebeurt, dan is de investering €395,- ex BTW per deelnemer.

Wat ga ik doen in die dag?

Goede vraag, want je gaat veel doen en weinig luisteren. De training bevat nauwelijks theorie en veel zelf doen. Neem dus een laptop of tablet mee, met wifi en als browser Google Chrome. Immers, onze aanpak is er op gericht om mensen in organisaties de verantwoordelijkheid te laten nemen om zelf te veranderen/verbeteren wat nodig is, in plaats dat van buiten opgelegd te krijgen.

Wat kan ik na die dag?

Je hebt voldoende kennis van de aanpak en de Toolset die DB54® gebruikt om jou in staat te stellen met je afdeling/team te zelfstandig met veranderen/verbeteren aan de slag te gaan op basis van wat jouw organisatie heeft besloten te gaan doen.

Vraag training voor eindgebruikers aan